BSO De Thuisclub

BSO De Thuisclub verzorgt met veel enthousiasme op maandag, dinsdag en donderdag in de schoolweken 

van 14:15 uur tot 18:30 uur de naschoolse opvang op basisschool De Plataan. Daarnaast bieden wij ook opvang aan in de schoolvakanties en tijdens studiedagen. Onze pedagogisch medewerksters onder leiding van vestigingsmanager Joan Beijaard-Tiemens, zullen de kinderen een gevarieerd en leuk programma aanbieden, met onder andere creatieve, sportieve en muzikale activiteiten.  

Tijdens de opvang zullen wij gebruik maken van het BSO lokaal in de school, de centrale hal in de school en het gymruimte/toneelruimte in de school. De buitenruimte van de BSO bestaat uit het schoolplein van de basisschool De Plataan, waar onder andere gebruik gemaakt kan worden van de verschillende speeltoestellen op het schoolplein. Door de grootte van het schoolplein bestaan er ontzettend veel mogelijkheden voor leuke, actieve en gevarieerde activiteiten. 

Voor vragen en opmerkingen kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen:

Telefoonnummer opvanglocatie:           06-24798793
Telefoonnummer kantoor:                     0346-745308
E-mailadres:                                          joan@dethuisclub.nl

 

Meer informatie

Alle informatie over de opvang op basisschool De Plataan kunt u vinden op onze website: www.dethuisclub.nl. Inschrijven voor de opvang kan digitaal op onze website. U bent van harte welkom om een keer langs te komen om sfeer te proeven.

Tot ziens bij BSO de Wingerd! 

Het opvangteam van De Thuisclub

De school maakt deel uit van de Stichting Christelijk Nationaal Schoolonderwijs Ede e.o.
Website ontwerp Steenstra Media / webrealisatie Web2work